Enjoy.
TGB
Aperitivo
Bellinis: Prosecco with white peach purée
Made with Nino Franco “Primo Franco” Prosecco
Amuse bouche
Roasted Asparagus Tip in a Parmesano Reggiano curl
garnished with a sliver of roasted red pepper
and a drizzle of extra-virgin olive oil
Acqua
S. Pelligrino or Acqua Panna
Pane
Pane di Altamura with extra-virgin
olive oil and balsamic vinegar
Vino
Amarone della Valpolicella - Stefano Accordini "Il Fornetto"
Antipasto
Apricots wrapped in Prosciutto di Parma with black cracked pepper
Intermezzo
Sorbetto di Pompelmo e Menta (Grapefruit and Mint)
Primo piatto
Roasted Butternut Squash and Goat's Cheese Cannelloni
sprinkled with chopped rosemary and Parmesano Reggiano
Intermezzo
Sorbetto di Pompelmo e Menta
Secondo piatto
Rosemary Polenta Stuffed Heirloom Tomato & Portobello Mushroom
with Shaved Parmesano Reggiano and with a sprig of Rosemary
Contorno
Arugula Salad
with Shaved Parmesano Reggiano and Balsamic Vinaigrette
Intermezzo
Caravella Limoncello 64
Piatto di Cinque Formaggi
Mozzarella di Bufala
Roccolo
Toma Piedmontese,
Grana Padano
Gorgonzola Naturale
Served with a selection of olives and baguette slices
Intermezzo
Sorbetto Lampone-Cabernet
(Raspberry-Cabernet)
Dolce
Zabaglione con Lamponi
Caffè
LavAzza Tierra! Fair Trade Espresso
Assortiti Frutta Fresca e Noci
Digestivo
Jacopo Poli Grappa Amorasa di Torcolata
Th
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